Digitale fietsroutes via de knooppunten.

 

Erve Hesselink heeft de mooiste digitale fiets- en wandelroutes voor u geselecteerd.

 

Route.nl  is dé fiets- en wandel route-planner.

Op route.nl stelt u uw eigen fietsroute samen. In de nabijheid van Erve Hesselink kunt u de Knooppunten-route bij punt 10 oppakken. Maak de route rondgaand en u komt weer uit bij uw startpunt Erve Hesselink. U plant zelf tussentijds de afstap plaatsen in de route die u wilt aandoen. Route.nl  is een ideale hulp tijdens het wandelen en fietsen. Beschikbaar voor uw smartphone, tablet en laptop. De kant en klare routes van Route.nl zitten onder de link Route.nl/ kant en klare routes Winterswijk: Download op tablet of smartphone eerst de gratis Route.nl app en u start meteen vanaf Erve Hesselink naar het eerst gekozen knooppunt dit is meestal knooppunt 10.
Volgorde: Plan en maak vooraf een fietsroute, noteer de knooppunten, en stap op de fiets.

Fietsnetwerk.nl/Winterswijk  heeft veel kant en klare routes.

Hier vindt u de mooiste kant en klare fietsroutes van Fietsnetwerk.nl in de buurt van Winterswijk aan de hand van knooppunten U selecteert een route waarna u de routepagina verder kunt personaliseren, omdat Erve Hesselink een eigen knooppunt, nummer 101 Erve Hesselink heeft. Login op uw tablet, smartphone of laptop op Fietsnetwerk.nl/Winterswijk  Download op tablet of smartphone eerst de gratis Fietsnetwerk app en u start meteen vanaf ons eigen knooppunt nummer 101 Erve Hesselink naar knooppunt 10.
Volgorde: Plan en maak vooraf een fietsroute, noteer de knooppunten, en stap op de fiets.

Kiest u liever fietsroutes op kaart of in een gids?

In de informatiegang  liggen een groot aantal fietsroutes, wandelroutes en autoroutes op kaart of in boekjes. Ook de knooppuntenkaarten van de oostelijke Achterhoek ontbreken niet. Daarnaast zijn er autoroutes op kaart en CD.
Ga voor fietskaarten of fietsboekjes naar  Fietsboekjes en fietskaarten van Erve Hesselink.