Kamperen op Erve Hesselink

De camping bestaat uit elf kampeerplaatsen, die in een U-vorm rondom de voormalige boerderij liggen. Door de parkachtig aangelegde beplanting van de kampeerplaatsen vallen de plekken opmerkelijk ruim uit. Tevens krijgt een ieder zo de rust en privacy die men zoekt. Omdat de aangrenzende percelen uit akkers, weilanden en bos bestaan is dit een uitgelezen plaats voor rustzoekenden en natuurliefhebbers.

Het terrein beschikt over 2 toiletten, 2 douches en een afwasruimte. Door de hoge en droge ligging van het terrein en de centrale verwarming in de sanitaire ruimtes is het terrein ook geschikt voor vakanties in het vroege voorjaar en de late herfst.

Enkele aanvullende details:

Er zijn een moestuin en fruit en bloempluktuin in aanleg, wie weet plukt u daar deze zomer ook de vruchten van. Daarnaast zijn er verschillende fruitbomen op het terrein aanwezig.

Erve Hesselink heeft een glasvezel aansluiting voor het Wifi-netwerk. Het goed beveiligde Wifi-netwerk werk snel, ook in uw caravan is de ontvangst goed.

Wifi code erve hesselink: ervehesselink01

Vooraf een kampeerplaats bespreken wordt sterk aanbevolen. Een reservering is pas bindend nadat u een mail ter bevestiging hebt ontvangen. Bij tijdige annulering, om wat voor reden dan ook, zijn er geen kosten verschuldigd.

Zes Ampère en 2 x 6 = 12 Ampère elektrische aansluitingen op alle kampeerplaatsen. Op de helft van het aantal kampeerplaatsen is ook 16 Ampère beschikbaar.

De waterkwaliteit wordt jaarlijks gecontroleerd door IMMOLAB en Vitens op eventuele legionellabesmetting met behulp van een beheersplan.

Vergeet niet uw geldige SVR , ACSI of MCC pas mee te nemen om van de extra korting te profiteren. Bij aankomst kunt u zich ook aanmelden als SVR member en u profiteert dan gelijk van het kortingstarief. Voor meer informatie zie SVR.

Geopend van half maart tot eind oktober.