Kamperen op Erve Hesselink

De camping bestaat uit veertien kampeerplaatsen, die in een U-vorm rondom de voormalige boerderij liggen. Door de parkachtig aangelegde beplanting van de kampeerplaatsen vallen de plekken opmerkelijk ruim uit. Tevens krijgt een ieder zo de rust en privacy die men zoekt. Omdat de aangrenzende percelen uit akkers, weilanden en bos bestaan is dit een uitgelezen plaats voor rustzoekende en natuurminnende mensen.

De sanitaire voorzieningen voldoen ruimschoots aan de huidige normen. De toilet-en doucheruimten zijn luxe en royaal uitgevoerd. Ze zijn mede daardoor goed toegankelijk voor minder validen. Door de hoge en droge ligging en de centrale verwarming in de sanitaire ruimtes is het terrein ook geschikt voor vakanties in het vroege voorjaar en de late herfst.

Enkele aanvullende details:

Met zorg aangelegde kampeerplaatsen.

Uitstekend verzorgd en verwarmd sanitair.

Vrij gebruik van al het warme water.

Erve Hesselink heeft een glasvezel aansluiting voor het Wifi-netwerk. Het goed beveiligde Wifi-netwerk werk snel, ook in uw caravan is de ontvangst goed. Geen problemen met overbelasting en/of slechte ontvangst.

Vrij gebruik van centrifuge.

Zes Ampère en 2 x 6 = 12 Ampère elektrische aansluitingen op alle kampeerplaatsen. Op de helft van het aantal kampeerplaatsen is ook 16 Ampère beschikbaar.

Goede ontvangst van satellietzenders met Canal Digitaal mogelijk, bomen vormen geen belemmering.

De waterkwaliteit wordt jaarlijks gecontroleerd door IMMOLAB en Vitens op eventuele legionellabesmetting met behulp van een beheersplan.

Leeftijdsdoelgroep 40-plus,  er zijn geen faciliteiten voor kinderen.

Aangesloten bij SVR, ACSI en MCC, deze pashouders ontvangen een aantrekkelijke korting.

Vooraf een kampeerplaats bespreken wordt sterk aanbevolen. Bij tijdige annulering, om wat voor reden dan ook, zijn er geen kosten verschuldigd.

Geopend van half maart tot eind oktober.

Vergeet niet uw geldige SVR , ACSI of MCC pas mee te nemen om van de extra korting te profiteren. Bij aankomst kunt u zich ook aanmelden als SVR member en u profiteert dan gelijk van het kortingstarief. Voor meer informatie zie SVR.