Kampeerreglement

 1. Om het gras groen te houden: Gebruik een open structuur grondmat (gaatjesmat) zonder dicht onderfolie. Voor kale plekken geldt een uitzondering. Overleg in geval van twijfel met de beheerder.
 2. Bij het plaatsen van caravan of tent binnen de grens blijven. De tegel –STOP GRENS- geeft het begin van het weiland aan.
 3. De elektriciteits-aansluiting is standaard 6 Ampère. Op verzoek kan op alle plaatsen 2 x 6 = 12 Ampère afgenomen worden. Veel plekken beschikken ook over een 16 Ampère aansluiting.
 4. Bezoek dient zich bij aankomst aan te melden of van te voren aangemeld zijn.
 5. Huisdieren zijn welkom. Honden wel aangelijnd houden. Dieren kunnen uitgelaten worden in de wegberm of op de twee zandpaden direct naast de boerderij.
 6. Vast afval sorteren. Afgedankte gebruiksartikelen (grof vuil) dient u zelf mee te nemen. Chemisch toilet en ander afvalwater lozen in de uitstorttafel achter de vuilniscontainers.
 7. Tijdens het grasmaaien kan het zijn dat de elektrische aansluiting voor korte tijd afgekoppeld moet worden om uw stroomkabel niet te beschadigen.
 8. De voortuin en vijver is voor kinderen verboden terrein omdat de vijver 1,2 meter diep is. Houdt u uw (klein)kinderen onder controle.
 9. Voor de plekken 1 t/m 8 is de fietsenstalling aan de zijkant van de schuur. Voor de plekken 9 t/m 13 is de stalling aan de achterkant. Voor alle fietsen is een oplaadpunt aanwezig.
 10. Vooraf reserveren is aan te bevelen. Een specifieke kampeerplaats kan men hooguit als voorkeur aangeven. Geef dan aan of u uitzicht op het oosten, zuiden of westen prefereert.
 11. Informatie in info-gang: Hier vindt u de BHV-verbanddoos en brandblusser. Verder treft u er gratis folders aan. Plattegronden en mappen zijn in bruikleen. Veel fiets- en wandelroutes zijn tegen huurprijs beschikbaar. Fiets-knoopppunt-kaarten en ansichtkaarten zijn te koop. Alles is zelfbediening, het wijst zichzelf.
 12. De recreatie- / TV-kamer is vrij te gebruiken. Er is een Minibieb om boeken te ruilen.
 13. Brandblussers: Eén brandblusser hangt in de info-gang. Twee andere brandblussers hangen in de fietsenstallingen.
 14. Vertrekdatum dient minimaal twee dagen te voren bij ons bekend te zijn. Ook een eventueel langer verblijf tijdig aangeven om teleurstelling te voorkomen.
 15. Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Dit in verband met het grasmaaien en/of beregenen. Andere tijden in overleg regelen, afhankelijk van de kampeerdrukte.
 16. Afrekenen bijvoorkeur ’s avonds voor vertrek.  Melden bij de hoofdingang.