Kampeerreglement

 1. Bij aankomst en evt afwezigheid van ons, vindt u aan de achterzijde bij de deur Camping info, binnen een whiteboard met uw campingplek. U kunt uw plek betrekken, wij treffen u dan later.
 2. Om het gras groen te houden: Gebruik een open structuur grondmat (gaatjesmat) zonder dicht onderfolie. Voor kale plekken geldt een uitzondering. Overleg in geval van twijfel.
 3. Bij het plaatsen van caravan of tent binnen de grens blijven. De tegel –STOP GRENS- geeft het begin van het weiland aan.
 4. De elektriciteits-aansluiting is standaard 6 Ampère. Op verzoek kan op alle plaatsen 2 x 6 = 12 Ampère afgenomen worden. Veel plekken beschikken ook over een 16 Ampère aansluiting.
 5. Bezoek dient zich bij aankomst aan te melden of van te voren aangemeld zijn.
 6. Huisdieren zijn welkom. Honden wel aangelijnd houden. Dieren kunnen uitgelaten worden in de wegberm of op de twee zandpaden direct naast de boerderij.
 7. Vast afval sorteren. Afgedankte gebruiksartikelen (grof vuil) dient u zelf mee te nemen. Chemisch toilet en ander afvalwater lozen in de uitstorttafel bij de vuilniscontainers.
 8. Tijdens het grasmaaien kan het zijn dat de elektrische aansluiting voor korte tijd afgekoppeld moet worden om uw stroomkabel niet te beschadigen.
 9. De voortuin en vijver is voor kinderen verboden terrein omdat de vijver 1,2 meter diep is. Houdt u uw (klein)kinderen in de gaten!
 10. De fietsenstalling is aan de achterkant van de schuur. Voor alle fietsen is een oplaadpunt aanwezig.
 11. Vooraf reserveren is aan te bevelen. Een specifieke kampeerplaats kan men hooguit als voorkeur aangeven. Geef dan aan of u uitzicht op het oosten, zuiden of westen prefereert.
 12. Informatie in info-gang: Hier vindt u de BHV-verbanddoos en brandblusser. Verder treft u er gratis folders en fiets- en wandelroutes.
 13. De TV-kamer is vrij te gebruiken. Er zijn boeken te ruilen en wij gebruiken deze ruimte voor afrekenen/overleg met u etc.
 14. Brandblussers: Eén brandblusser hangt in de info-gang. Twee andere brandblussers hangen in de fietsenstallingen.
 15. Vertrekdatum dient minimaal twee dagen te voren bij ons bekend te zijn. Ook een eventueel langer verblijf tijdig aangeven om teleurstelling te voorkomen.
 16. Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Dit in verband met het grasmaaien en/of beregenen. Andere tijden in overleg regelen, afhankelijk van de kampeerdrukte.
 17. Afrekenen ’s avonds voor vertrek, na 18.00 zijn we aanwezig