Kampeer afspraken

 1. Bij aankomst en evt afwezigheid van ons, vindt u aan de achterzijde bij de deur Camping info, binnen een whiteboard met uw campingpleknummer. U kunt uw plek betrekken, wij treffen u dan later.
 2. Denk aan uw mede kampeerder! Om het gras groen te houden: Gebruik een open structuur grondmat zgn Tenttapijt, grove maas mat, zonder dicht onderfolie. Ook geen anti worteldoek! Voor kale plekken geldt een uitzondering. Overleg in geval van twijfel.
 3. Bij het plaatsen van caravan of tent binnen de grens blijven. De tegel –STOP GRENS- geeft het begin van het weiland aan. Zo kan de boer vrijuit maaien.
 4. De elektriciteits-aansluiting is standaard 6 Ampère. Op verzoek kan op alle plaatsen 2 x 6 = 12 Ampère afgenomen worden. Veel plekken beschikken ook over een 16 Ampère aansluiting.
 5. Bezoek, graag even melden.
 6. Huisdieren zijn welkom. Honden wel aangelijnd houden ivm het rondlopende wild. Ze kunnen uitgelaten worden in de wegberm of op de twee zandpaden direct naast de boerderij.
 7. Vast afval sorteren. Afgedankte gebruiksartikelen (grof vuil) dient u zelf mee te nemen. Chemisch toilet en ander afvalwater lozen in de storttafel onder de geopende schuur.
 8. De voortuin en vijver is voor kinderen onder begeleiding omdat de vijver 1,2 meter diep is. Houd u uw (klein)kinderen in de gaten! De trampoline mag gebruikt worden.
 9. De fietsenstalling is aan de achterkant van de schuur. Voor alle fietsen is een oplaadpunt aanwezig.
 10. Vooraf reserveren is aan te bevelen. Een specifieke kampeerplaats kan men hooguit als voorkeur aangeven. Geef dan aan of u uitzicht op het oosten, zuiden of westen prefereert.
 11. Informatie in info-gang: Hier treft u gratis folders en fiets- en wandelroutes.
 12. Brandblussers: Eén brandblusser hangt in de info-gang. Twee andere brandblussers hangen in de fietsenstallingen.
 13. Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Dit in verband met het grasmaaien en/of beregenen. Andere tijden in overleg regelen, afhankelijk van de kampeerdrukte.
 14. Afrekenen ’s avonds voor vertrek, na 18.00 zijn we aanwezig, dit kan contant of via overboeking