banner

Even voorstellen

Vakantieboerderij Erve Hesselink ligt in de Achterhoek ten noordoosten van Winterswijk in de buurtschap Huppel dicht bij de Duitse grens. Erve Hesselink ligt aan dezelfde weg als landgoed Het Waliën. Op de achtergrond van onze voormalige boerderij liggen de uitgestrekte bossen Het Dottinkrade van Natuurmonumenten. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u een vrij uitzicht over de weilanden op de bossen.

Erve Hesselink en Winterswijk vormen een ideale combinatie van rust, ruimte en natuur. Een prachtige plaats om kleinschalig te kamperen.

Om de omgeving van Winterswijk en het aangrenzende Duitse landschap beter te verkennen zijn er tientallen fiets- en wandelroutes in de omgeving uitgezet. De meeste routes zijn te starten met Route.nl vanaf Erve Hesselink.

We hebben op de camping een moestuin, fruitbomen en een gezellige kippenclub rond scharrelen, hiermee krijgt een echt landelijk gevoel.

Daarnaast is het gezellige ‘dorp’ Winterswijk met zn gezellige centrum, grote warenmarkt en vele winkels en terrassen makkelijk per fiets bereikbaar

Wij zien uw komst graag tegemoet!!!

Bas en Haitske Heesen

Via de ACSI, SVR en ZOOVER website vragen we de gasten om een onafhankelijke beoordeling over Erve Hesselink te geven.
Hieronder kunt u de recensies bekijken én u kunt zelf uw eigen recensie toevoegen.