banner

Even voorstellen

Vakantieboerderij Erve Hesselink ligt in de Achterhoek ten noordoosten van Winterswijk in de buurtschap Huppel dicht bij de Duitse grens. Erve Hesselink ligt aan dezelfde weg als landgoed Het Waliën. Op de achtergrond van onze voormalige boerderij liggen de uitgestrekte bossen Het Dottinkrade van Natuurmonumenten. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u een direct uitzicht op de bossen.

Erve Hesselink en Winterswijk vormen een ideale combinatie van rust, ruimte en natuur. Een prachtige plaats om kleinschalig te kamperen.

Om de omgeving van Winterswijk en het aangrenzende Duitse landschap beter te verkennen zijn er tientallen fiets- en wandelroutes in de omgeving van de voormalige boerderij te volgen. Veel routes zijn te starten met route.nl vanaf Erve Hesselink en sluiten aan op op de knoop-punten-routes punt 9 of punt 10 in de directe omgeving.

Erve Hesselink heeft een goed draadloos Wifi netwerk dat ook in de caravan een goed bereik heeft. Het internet is aangesloten op een glazvezel kabel. Er zijn geen kosten aan het Wifi netwerk verbonden het zit bij de all-in prijs in.

Via de ACSI, SVR en ZOOVER website vragen we de gasten om een onafhankelijke beoordeling over Erve Hesselink te geven.
Hieronder kunt u de recensies bekijken én u kunt zelf uw eigen recensie toevoegen.