banner

Even voorstellen

Vakantieboerderij Erve Hesselink ligt in de Achterhoek ten noordoosten van Winterswijk in de buurtschap Huppel dicht bij de Duitse grens. Erve Hesselink ligt aan dezelfde weg als landgoed Het Waliën. Op de achtergrond van onze voormalige boerderij liggen de uitgestrekte bossen Het Dottinkrade van Natuurmonumenten. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u een direct uitzicht op de bossen.

Erve Hesselink en Winterswijk vormen een ideale combinatie van rust, ruimte en natuur. Een prachtige plaats om kleinschalig te kamperen.

Om de omgeving van Winterswijk en het aangrenzende Duitse landschap beter te verkennen zijn er tientallen fiets- en wandelroutes in de omgeving uitgezet. De meeste routes zijn te starten met Route.nl vanaf Erve Hesselink. Op Route.nl hebben we een bedrijfs-abonnement voor onze gasten.

Erve Hesselink heeft een glasvezel aansluiting voor het Wifi-netwerk. Het goed beveiligde Wifi-netwerk werk snel, ook in uw caravan is de ontvangst goed. Geen problemen met overbelasting en/of slechte ontvangst.

Via de ACSI, SVR en ZOOVER website vragen we de gasten om een onafhankelijke beoordeling over Erve Hesselink te geven.
Hieronder kunt u de recensies bekijken én u kunt zelf uw eigen recensie toevoegen.