Kampeerreglement

 1. Om het gras groen te houden dient u uitsluitend gebruik te maken van een open structuur grondmat (gaatjes mat). Zonder dicht onderfolie! Alleen voor kale plekken geldt een uitzondering, bij twijfel overleg met de beheerder.
 2. De elektrische aansluiting is standaard zes Ampere.
 3. Op verzoek kan 2 x 6 = 12 Ampere afgenomen worden. Een groot gedeelte van de camping is ook voorzien van 16 Ampere.
 4. Op de gehele camping is vrij gebruik van een goed beveiligd Wifi netwerk.  De ontvangst is ook in uw caravan snel en goed.
 5. Voor satellietontvangst van Canal Digitaal is op alle plaatsen vrij uitzicht op het zuiden.
 6. Bezoek dient zich vooraf bij aankomst te melden, of reeds van te voren aangemeld zijn.
 7. Huisdieren zijn welkom. Honden wel aangelijnd houden. Dieren kunnen uitgelaten worden in de wegberm of op het zandpad en zandweg naast de camping.
 8. Tijdens het grasmaaien kan het zijn dat de elektrische aansluiting voor korte tijd afgekoppeld moet worden om uw stroomkabel niet te beschadigen.
 9. De voortuin en vijver is voor kinderen verboden terrein omdat de vijver 1,2 meter diep is. Houdt u, als verantwoordelijke, uw kleine kinderen constant onder controle.
 10. Afval moet gesorteerd worden. Zie hiervoor de verschillende afvalcontainers in de schuur.
 11. Afgedankte gebruiksartikelen (grofvuil) kunnen niet bij ons achter gelaten worden. U dient ze mee te nemen naar huis of in te leveren bij de leverancier.
 12. Chemisch toilet en ander afvalwater lozen in de vuilwater uitstort tafel rechts achter de vuilniscontainers in de schuur. Goed naspoelen!
 13. Fietsenstalling: Voor de kampeerplaatsen 1 t/m 8 is de fietsenstalling aan de zijkant van de schuur. Vanaf kampeerplaats 9 is de stalling aan de achterkant van de schuur. Er zijn ruim voldoende oplaadpunten.
 14. Brandblusser: Er hangt een brandblusser in de info-gang. Twee andere blussers hangen in de beide fietsenstallingen.
 15. Informatie in info-gang:
  • Folders in het display liggen er om gratis mee te nemen.
  • Fietskaarten met knooppuntennetwerk  Achterhoek  zijn te koop.
  • Fiets-, wandelroutes, en CD-schijven zijn tegen huurprijs te gebruiken.
  • Plattegronden van de omgeving worden in bruikleen uitgegeven.
  • Ansichtkaarten Erve Hesselink zijn te koop.
  • Brandblusser.
  • EHBO doos hangt naast de brandblusser.
 16. In de recreatiekamer kan men TV kijken. Verder is er een leestafel en kan men er gezellig met anderen vertoeven.
 17. Reserveren wordt sterk aanbevolen. Bij vroegtijdig annuleringen, om welke reden dan ook, zijn er geen kosten verschuldigd.
 18. Voor een specifieke kampeerplaats kan men ten alle tijden hooguit een voorkeur uitspreken. We proberen met uw wensen rekening te houden.
 19. Het vertrek dient minimaal twee dagen van te voren bij ons bekend te zijn. Ook eventueel langer verblijf duidelijk van te voren aangeven om teleurstelling te voorkomen.
 20. Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Dit in verband met het grasmaaien en/of beregenen. Andere tijden in overleg.
 21. Afrekenen bijvoorkeur de avond voor vertrek. Melden bij de hoofdingang. Bij betaling per creditcard berekenen we de provisiekosten van de creditcard maatschappij door.
 22. Niet SVR of niet ACSI members betalen een toeslag van enkele Euro’s per dag. Om van de SVR voordelen te profiteren kan men ter plekke SVR donateur worden en komt men voor het kortingstarief in aanmerking.
 23. Verder zijn de algemene spelregels van de SVR van toepassing. Voor meer informatie zie SVR.