banner

U komt op verhaal in de Achterhoek

Waar komt u beter op verhaal dan op het platteland? Idyllische overnachtingen op de voormalige boerderij. Heerlijke streekproducten proeven, de gastvrije bevolking ontmoeten, genieten van de rust en stilte of actief bezig zijn. Het kan allemaal op vakantieboerderij Erve Hesselink in de Winterswijkse Achterhoek. Het mooie afwisselende, kleinschalige landschap en de gezellige dorpjes nodigen u van harte uit. In de Achterhoek neemt men nog de tijd voor elkaar en voor de goede dingen van het leven.

Volksverhalen, sagen en legenden leven er nog volop. Verhalen over de bijzondere plekken in de streek. Plekken waar de historie zo te proeven valt in combinatie met prachtige fiets- en wandelroutes. Proef de veelzijdigheid van de streek. De afwisselende natuur met bossen, beken, kastelen en de vele landerijen. Het culturele erfgoed.

U passeert boerderijen en oude gebouwen met een eigen verhaal en u doet sfeervolle stadjes aan zoals het boekenstadje Bredevoort dat vlak bij Winterswijk ligt. Ondertussen ontdekt u de typische Achterhoekse specialiteiten. Lekker eten, koffie met krentenwegge op een boerenterras maar ook oude ambachten en gebruiken die hoog in het vaandel worden gehouden. Kortom…. Onthaasten en op verhaal komen doet u op Erve Hesselink in de Winterswijkse Achterhoek.