Münsterland, wat te zien en te doen.

Ons naaste buurtstadje Vreden www.vreden.de/nl
Naar Vreden gaat u in de eerst plaats voor het winkelen en u kunt er in de vele eetgelegenheden en restaurants goed eten. Onze buren staan bekend om de lage prijzen in de Horeca en winkels. Benzine en alcoholische dranken zijn eveneens fors voordeliger.

Zwillbrocker Venn www.grensbelevenis.nl/
Een internationaal natuurgebied op de Grens met Winterswijk en Zwillbrock. Er zijn prachtige wandel- en fietspaden, een oude barock schuilkerk. Er is veel heide bos en veengebied. Voor de vele vogelsoorten,
waaronder een kolonie flamingo’s, is het een paradijs. Het natuurpark ligt op 6 km van Erve Hesselink.

Grensbelevenissen in Duitsland www.grensbelevenis.nl/
De Nederlands-Duitse grensregio barst van de mooie plekken om te verkennen en ontdekken! Onverwacht anders: dat is de wereld vlak over de grens met Duitsland. Steek de grens over op 1,5 km van Erve Hesselink en je hebt de bijzondere ervaringen voor het oprapen. Ontdek jouw grensbelevenis net over de grens! De bloggers op deze website delen hier hun belevenissen over bijzondere plekken.

Münster www.stadt-muenster.de/nl/
Een prachtige oude stad met veel cultuur op een klein uurtje rijden vanaf Winterswijk. Veel winkels met luxe. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid. Of u parkeert zeer goedkoop aan de rand van munster bij de Allwetter Zoo Muenster Zoo en gaat dan met de shuttlebus naar het centrum. Let op, op internet wordt Münster in Duitsland gespeld als Muenster.