Erve Hesselink en het vakantie gevoel

Vakantieboerderij Erve Hesselink ligt in de Achterhoek ten noordoosten van Winterswijk in de buurtschap Huppel dicht bij de Duitse grens. Erve Hesselink ligt aan dezelfde weg als landgoed Het Waliën. Op de achtergrond van onze voormalige boerderij liggen de uitgestrekte bossen Het Dottinkrade van Natuurmonumenten. Vanaf de kampeerplaatsen heeft u een direct uitzicht op de bossen.

Erve Hesselink en Winterswijk vormen een ideale combinatie van rust, ruimte en natuur. Een prachtige plaats om kleinschalig te kamperen.

Om de omgeving van Winterswijk en het aangrenzende Duitse landschap beter te verkennen zijn er tientallen fiets- en wandelroutes in de omgeving van de voormalige boerderij te volgen. Binnen een straal van 200 meter zijn zelfs vijf bewegwijzerde routes te starten en een groot aantal routes met kaart en plattegrond. Winterswijk heeft ook een Knooppuntenroute, Deze route loopt tussen punt negen en punt tien nagenoeg langs Erve Hesselink.

Aan minder goed weer, of mensen die minder goed ter been zijn is ook gedacht. In toaal zijn er ook vier autoroutes rondom Winterswijk. Twee autoroutes op CD, de Sagenroute en Boerenlandroute zijn bij ons te huur. Daarnaast zijn er ook twee ANWB bewegwijzerde autoroutes op kaart uitgezet. Dit zijn de Slingeroute en de grensoverschrijdende Hamelandroute. De bovengenoemde wandel-, fiets- en autoroutes zijn bij ons allemaal te huur, inclusief goede plattegronden van de omgeving. Erve Hesselink vormt zo een centraal startpunt voor al uw tochten.

Voor mensen met tablet of laptop hebben we goed nieuws. Erve Hesselink heeft een goed draadloos Wifi netwerk voor internetgebruik. Overal op het terrein is een snelle en goede verbinding beschikbaar, ook in uw caravan.

Via de ACSI, SVR en ZOOVER website vragen we de gasten om een onafhankelijke beoordeling over Erve Hesselink te geven.
Hieronder kunt u de recensies bekijken én u kunt zelf uw eigen recensie toevoegen.
ACSI beoordelingen
SVR beoordelingen
Zoover beoordelingen.

Uw gastvrouw en gastheer,
Anneke en Henk Beskers.