De faciliteiten bij Erve Hesselink

Ontdek onze faciliteiten

De camping bestaat uit veertien kampeerplaatsen, die in een U-vorm rondom de voormalige boerderij liggen. Door de parkachtig aangelegde beplanting van de kampeerplaatsen vallen de plekken opmerkelijk ruim uit. Tevens krijgt een ieder zo de rust en privacy die men zoekt. Omdat de aangrenzende percelen uit akkers, weilanden en bos bestaan is dit een heerlijke plek om tot rust te komen.

 

Het terrein beschikt over volledig nieuw sanitair (2023) er zijn 3 toiletten, 2 douches, aparte wastafels en een afwasplek aanwezig. Door de hoge en droge ligging van het terrein en de vloerverwarming in de sanitaire ruimtes is het terrein ook geschikt voor vakanties in het vroege voorjaar en de late herfst.

Enkele aanvullende details:

Er is een moestuin en fruit en kruidentuin aangelegd, indien voldoende ook voor gasten beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende fruitbomen op het terrein aanwezig, wie weet plukt u daar ook de vruchten van.

 

Erve Hesselink heeft een glasvezel aansluiting voor het Wifi-netwerk. Het goed beveiligde Wifi-netwerk werk snel, ook in uw caravan is de ontvangst goed.

 

Wifi code erve hesselink: ervehesselink01

 

Vooraf een kampeerplaats bespreken wordt sterk aanbevolen. Een reservering is pas bindend nadat u een mail ter bevestiging hebt ontvangen. Bij tijdige annulering, om wat voor reden dan ook, zijn er geen kosten verschuldigd.

 

Zes Ampère en 2 x 6 = 12 Ampère elektrische aansluitingen op alle kampeerplaatsen. Op de helft van het aantal kampeerplaatsen is ook 16 Ampère beschikbaar.

 

Vergeet niet uw geldige SVR of ACSI pas mee te nemen om van de extra korting te profiteren. Bij aankomst kunt u zich ook aanmelden als SVR member en u profiteert dan gelijk van het kortingstarief. Voor meer informatie zie SVR.

 

Geopend van half maart tot eind oktober.