Terug naar het nieuwsoverzicht

En toen was het alweer Juni

En dan is het alweer Juni,
Wat is de start van het seizoen voorbij gevlogen. Een heel nat voorseizoen, maar gelukkig meestal eind van de dag/ nacht. Dus tijd genoeg om te fietsen en te wandelen. Het terrein ligt op droge zandgrond dus problemen met op en afrijden hebben we gelukkig niet gehad.

Sinds ruim 50 jaar lopen er weer koeien rondom onze boerderij, de grond is verkocht en wordt verpacht aan een boer uit de buurt. Die heeft er een lieftallig damesstel op geplaatst en dat levert vele mooie vakantieplaatjes op. De dames zijn nieuwsgierig naar hun publiek, maar zorgen ook voor een heerlijk relaxed vakantiegevoel.

De nieuwe ‘Rondjes van ons Erf’, 8-10 km routes vanaf de camping zijn goed in trek. Soms even spoorzoeken, maar dat wordt juist als leuk ervaren. Hierbij is nu een route gekomen ‘van het Erf naar het Centrum’ Niet recht toe rechtaan 3x 3 km tot het centrum, maar via de bossen Bonninkbos en Dottinkrade heen en terug slingerend over de zandwegen en zelfs op de terugweg een stop voor een welverdiend Italiaans ijsje van Huppelse koeien.

Kortom we zijn lekker gestart, de opgekweekte stekjes gaan graag mee naar eigen Stek en ook zaden van vorig jaar krijgen nu een plek ergens bij iemand in eigen tuin.

Alles is mooi groen en dat willen we graag zo houden, we bieden dan ook graag onze fijn mazige mat aan, wanneer u geen geschikte bij u heeft aan zodat ook de gast na u een mooie groene mat aan treft.
Zo zorgen we er samen voor dat iedereen geniet van een vakantie in het mooie groene Achterhoek.

Wij zien u graag deze zomer!
Groet,
Bas en Haitske