Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste loodjes

Wat lijkt de tijd ruim, 4 1/2 maand, maar wat ging de tijd snel. Veel tijd en energie besteed aan het sloop en opbouwwerk, beton storten, riolering, muurtjes metselen, elektra enz enz. Veel werk waar je later niets meer van ziet. Maar wat je wel ziet is het mooie stukwerk, de frisse toiletten en douches. Wij zijn er al erg blij mee en ondanks dat de afwerking nog gedaan moet worden en de afwasplekken nog in opbouw zijn, hebben we er vertrouwen in dat de eerste kampeerders kunnen genieten van ons nieuwe sanitair.

 

Ook aan het buitenwerk hebben we voldoende tijd kunnen besteden, naast de moestuin zijn nu 2 volwaardige plekken gecreëerd en aan de andere zijde ter hoogte van plek 2 is de Camper/reserveplek ontstaan, afgescheiden door een beukenhaag. De oude plek 12 aan de weg hebben we aan gepland met fruitstruiken enz en op het terrein zijn nog een aantal fruit en notenbomen aan gepland, om in de toekomst ook te kunnen voldoende fruit en noten van ons eigen terrein.

 

De kippenclub legt enorm en we hopen dat dit komend seizoen ook zo zal zijn, zodat iedereen van een vers eitje kan genieten op Erve Hesselink.

 

Nog even de laatste loodjes dus en dan op naar het seizoen 2023. Wij hebben er alweer zin in!!

 

groeten Bas en Haitske